Informatie

Je vindt op Facebook vanuit deze website een besloten groep rond de Godin Nehalennia.

   


Copyright en verwijzingen

Alle teksten op de pagina's van Lianne  zijn niet door mij geschreven maar door Lianne , dus het copyright van alle teksten en afbeeldingen op die pagina´s zijn van Lianne .

Met uitzondering van de teksten en afbeeldingen van Lianne en van teksten waarvan ik heb aangegeven dat ik ze van een ander heb overgenomen, zit er een vrij copyright op de op deze website gepubliceerde teksten, je mag de inhoud dus kopieëren volgens de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie.

Dit betekent in het kort dat je de teksten van deze website mag kopieëren, veranderen, aanpassen en verspreiden voor eigen gebruik.
Dit geld dus niet voor de teksten die ik van andere auteurs heb overgenomen. Richt u zich tot de schrijvers en scrhijfsters van de betreffende teksten wanneer u gebruik wilt maken van hun teksten of afbeeldingen.

De overige teksten op deze website mag je dus overnemen, dat mag voor iets niet-commercieëls maar ook voor iets commercieëls zijn.
De enige voorwaarde die eraan verbonden is, is dat het uiteindelijke product een vergelijkbare Copyright-Left licencie heeft als het orginele werk en dat je verwijst naar het orginele werk.
Je kan de meer uitgebreide condities nalezen op de Creative Commons website:Verwijzen naar deze website

Wanneer je teksten gecopiëerd hebt van deze website kan je naar deze site verwijzen met een eenvoudige tekstlink.  Bijvoorbeeld:  Tekst: http://www.Godin-Nehalennia.nl
of: Tekst deels overgenomen van http://www.Godin-Nehalennia.nl

Wanneer je het leuk vindt kan je ook een banner op je website plaatsen.
Je vindt hier enkele banners